Ota yhteyttä

Yhdistyksen yleinen sähköpostiosoite: info@tuseta.fi 

Puheenjohtaja

Kirsi Mikkonen

puheenjohtaja@tuseta.fi 
045 166 5232
(tavoitettavissa parhaiten sähköpostilla)


Toimiston aukioloajat

Toimistolla ei ole säännöllisiä aukioloaikoja, mutta voit sopia tapaamisen ennakkoon  sähköpostilla.

Osoite: Puutarhakatu 45, 20100 Turku

Näin löydät perille

Toimisto sijaitsee Hansa Centerissä. Pääsisäänkäynnin yhteydessä on muutama rappunen, mutta maantasalla oleva hissi on n. 10 metriä pääsisäänkäynnistä oikealla. Aulassa olevilla hisseillä pääset 2. kerrokseen TuSetan toimistoon.

Esteettömyydestä ja saapuminen

TuSetan olkkari sijaitsee toimistorakennuksen ensimmäisessä kerroksessa, ulko-ovi johtaa suoraan tiloihin.  Ulko-ovesta pääsee sisään rampin kautta. Ulko-oven maksimileveys on n. 142 cm ja ulko-ovella on n. 3 cm korkea, kapea kynnys.

Sisällä huoneisiin johtaa n.112 cm leveä käytävä. Wc on sukupuolittamaton, sen ovi on n. 91 cm. Varaston ovi on n. 72 cm, muiden huoneiden ovet n.81 cm.  Sisätiloissa jokaisessa ovessa noin 1 cm korkea kynnys.

Saapuminen: Toimisto sijaitsee osoitteessa Ursininkatu 11 lh 54. Tilat ovat kivijalassa, Happy Housen vasemmalla puolella, nurkan takana. Osittain näköesteenä iso pusikko. Kivetetty lyhyt polku johtaa ulko-ovelle. Ovi on pääsääntöisesti lukittuna, ovikelloa painamalla pääsee sisään ryhmien tapaamisaikoina ja sovitusti toimistoaikoina. Sovi aika laittamalla viestiä puheenjohtaja@tuseta.fi tai soittamalla 045-1665232. Ovessa tunnusmerkkinä TuSetan logo.

Kävellen tai pyörällä: Jos saavut yliopistonkadulta kauppatorin suunnasta, käänny Ursininkadun risteyksessä oikealle. Jos saavut Yliopistonkatua Koulukadun suunnasta, ylitä tie ja käänny vasemmalle Ursininkadun risteyksestä. Puutarhakadulta käänny Ursininkadulle (Aurajoen suuntaan) ja ota kirkonpuolinen kaista.

Bussilla pääsee jäämällä pysäkillä Koulukatu 206 (Linjat 12 ja 221) kauppatorin suunnasta. Porth Arthurin suunnasta pysäkillä Koulukatu 172 (Linjat 12 ja 221).