Ota yhteyttä

Yhdistyksen yleinen sähköpostiosoite: info@tuseta.fi 

Puheenjohtaja

Taija Ahlstedt

puheenjohtaja@tuseta.fi 
045 1242612
(tavoitettavissa parhaiten sähköpostilla)

Ota yhteyttä Taijaan
- kiireellisissä asioissa, kun Enni on poissa (8-16 ulkopuolella, lomat ja sairauspoissaolot)
- hallitusasioissa
- hätätilanteissa

Hankekoordinaattori

Enni Rasimus

enni.rasimus@tuseta.fi 
045 166 5232 


Ota yhteyttä Enniin
- koulutuksista
- ryhmistä
- vapaaehtoistyöstä
- hankkeest

Järjestösihteeri

Iris Ahtolairis.ahtola@tuseta.fi 
045 146 9113
(tavoitettavissa parhaiten sähköpostilla)

Ota yhteyttä Irikseen
- jäsenasioista 
- talousasioista, mm. kulukorvauksista

Toimiston aukioloajat

Toimistolla ei ole säännöllisiä aukioloaikoja, mutta työntekijöiden kanssa voi sopia tapaamisen ennakkoon puhelimitse tai sähköpostilla.

Osoite: Ursininkatu 11 lh 54, 20100 Turku

Näin löydät perille

Toimiston sisäänkäynti löytyy katutasosta, Happy Housen vierestä, kulman takaa. Tarkemmat ohjeet löytyy alta. 

Esteettömyydestä ja saapuminen

TuSetan olkkari sijaitsee toimistorakennuksen ensimmäisessä kerroksessa, ulko-ovi johtaa suoraan tiloihin.  Ulko-ovesta pääsee sisään rampin kautta. Ulko-oven maksimileveys on n. 142 cm ja ulko-ovella on n. 3 cm korkea, kapea kynnys.

Sisällä huoneisiin johtaa n.112 cm leveä käytävä. Wc on sukupuolittamaton, sen ovi on n. 91 cm. Varaston ovi on n. 72 cm, muiden huoneiden ovet n.81 cm.  Sisätiloissa jokaisessa ovessa noin 1 cm korkea kynnys.

Saapuminen: Toimisto sijaitsee osoitteessa Ursininkatu 11 lh 54. Tilat ovat kivijalassa, Happy Housen vasemmalla puolella, nurkan takana. Osittain näköesteenä iso pusikko. Kivetetty lyhyt polku johtaa ulko-ovelle. Ovi on pääsääntöisesti lukittuna, ovikelloa painamalla pääsee sisään ryhmien tapaamisaikoina ja sovitusti toimistoaikoina. Sovi aika laittamalla viestiä enni.rasimus@tuseta.fi tai soittamalla 045-1665232. Ovessa tunnusmerkkinä TuSetan logo.

Kävellen tai pyörällä: Jos saavut yliopistonkadulta kauppatorin suunnasta, käänny Ursininkadun risteyksessä oikealle. Jos saavut Yliopistonkatua Koulukadun suunnasta, ylitä tie ja käänny vasemmalle Ursininkadun risteyksestä. Puutarhakadulta käänny Ursininkadulle (Aurajoen suuntaan) ja ota kirkonpuolinen kaista.

Bussilla pääsee jäämällä pysäkillä Koulukatu 206 (Linjat 12 ja 221) kauppatorin suunnasta. Porth Arthurin suunnasta pysäkillä Koulukatu 172 (Linjat 12 ja 221).