TuSetan vapaaehtoiset

TuSetalla toimii erilaisissa tehtävissä joukko loistavia vapaaehtoisia, joiden työpanokseen TuSetan toiminta perustuu. TuSetan toimintaa johtaa vapaaehtoisista koostuva neuvosto, ryhmänohjaajat ohjaavat vertaistukiryhmiä ja vapaa-ajantoimintaa, kouluttajat kiertävät kouluttamassa seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuudesta, ja niin edelleen. Vapaaehtoisemme ovat TuSetan sydän.

Täl puol sateenkaarta -hankkeen (2019–2021) aikana kehitämme tapoja tukea vapaaehtoistemme työtä ja tunnustaa heidän osaamistaan. Lisäksi kehitämme vapaaehtoisille suunnattuja koulutuksia ja virkistystoimintaa.

Mitä kaikkea TuSetalla voi tehdä

Meiltä löytyy vaikka minkälaista tekemistä! Haemme jatkuvasti uusia kouluttajia ja ryhmänohjaajia, ja näihin tehtäviin saat meiltä myös koulutuksen. Lisäksi meillä pääsee järjestämään nuorten leiriä, leffafestari-Vinokinoa, bileitä, illanviettoja ja tapahtumia, esittelemään toimintaa erilaisilla messuilla, somettamaan, nikkaroimaan, siivoamaan… Mukaan voi hypätä vain johonkin yksittäiseen tilaisuuteen tai osallistua jonkin pidemmän homman hoitamiseen. Jokaiselle löytyy varmasti jotain! Kysy lisää hankekoordinaattorilta, yhteystiedot alla.

Edellinen kouluttajakoulutus oli 13.3.2021. Tiedotamme seuraavasta koulutuksesta heti päivämäärän varmistuttua! Kouluttajakoulutuksen käyminen on edellytys Täl puol sateenkaarta -kouluttajana toimimiselle. Täl puol sateenkaarta -koulutukset ovat 8.-luokkalaisille suunnattuja tietopaketteja seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuudesta. Lue lisää koulutuksista täältä ja ilmoittaudu mukaan kouluttajakoulutukseen tällä lomakkeella.

Opiskelijoille

Teemme yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja meillä on mahdollista suorittaa opintopisteitä esimerkiksi yhteisöpedagogin tutkintoon. Otamme vastaan harjoittelijoita ja vapaaehtoistyön opinnollistaminen onnistuu meillä hyvin esimerkiksi ryhmä- ja koulutustoiminnassa. Kysy lisää hankekoordinaattorilta!

 

Lisätiedot:

Enni Rasimus

Hankekoordinaattori

enni.rasimus@tuseta.fi
045 166 5232