Tue TuSetan toimintaa!

Tee lahjoitus tukemaan TuSetan työtä sosiaali- ja koulutuspalveluiden, nuorisotyön ja ihmisoikeuksien eteen. Avullasi saamme aikaan enemmän!

1. Liity jäseneksi ja osta kannatustuotteita

Voit liittyä TuSetan jäseneksi, nuorisojäseneksi, kannatusjäseneksi, tai yhteisöjäseneksi. Lue lisää jäsenyydestä Jäsenyys-sivulta. Verkkokaupastamme voit ostaa myös TuSetan erilaisia, upeita kangasmerkkejä!

Verkkokauppa.

 

2. Tee lahjoitus MobilePaylla

Lahjoita TuSetalle MobilePaylla.

TuSetan maksulinkki. Maksulinkki sisältää jäsenjärjestölahjoituksen lyhytnumeron 16503 ja TuSetan tunnuksen 2752, joka on sama kuin pankkiviitenumero.

3. Lahjoita tilisiirrolla

Lahjoituksen TuSetalle voi tehdä myös tavallisella tilisiirrolla.

Setan lahjoitustili Danske Bankissa:
IBAN: FI21 8000 1571 0819 35
BIC: DABAFIHH

Ohjaat lahjoituksen TuSetalle käyttämällä viitenumeroa: 2752

 

Seta ry:n rahankeräysluvan tiedot

Luvan saaja: Seta ry
Luvan myöntäjä: Poliisihallitus (6.8.2019)
Luvan numero: RA/2019/640
Toimeenpanoaika: 1.1.2020-31.12.2021
Toimeenpanoalue: koko Suomi lukuun ottamatta Ahvenanmaata
Kerättävien varojen käyttötarkoitus: Kerätyt varat käytetään Seta ry:n ja sen jäsenjärjestöjen ihmisoikeustyöhön, koulutustoimintaan, vertaistukitoimintaa, yhteisölliseen viestintään, viestintään, nuorisotyöhön sekä muuhun yhdenvertaisuutta edistävään toimintaan ja palveluihin. Varoilla järjestetään vertaistuellisia ryhmiä, teemallisia työpajoja ja tapahtumia. Lisäksi varoja voidaan käyttää venäläisten lhbtiq-järjestöjen -ihmisoikeuspuolustajien tukemiseen Suomessa tai Venäjällä. Tarkempi käyttötarkoitus määräytyy lahjoituksen viitenumeron perusteella tai erityiskampanjoiden osalta se ilmoitetaan erikseen.
Varojen käyttöajankohta: Kerätyt varat käytetään pääsääntöisesti sinä kalenterivuonna kuin ne on kerätty. Kuitenkin erityistilanteissa varojen käyttö voi tapahtua kahden kalenterivuoden kuluessa lahjoituksesta.