Tippsundissa voit yöpyä mökissä, teltassa tai matkailuautossa/-vaunussa.

Lämmitetyissä mökeissä on tilaa 6-8 hengelle. Mökeissä on kuusi kerrossänkypaikkaa, ja kahdessa mökeistä on lisäksi kahden hengen vuodesohvat kerrossänkypaikkojen lisäksi. Mökkeihin mahtuu myös muutama patja lattialle, joten niihin voi majoittua useampikin henkilö, mutta patjat täytyy siinä tapauksessa tuoda mukana.

11 hehtaarin alueelta löytyy rauhaisia telttapaikkoja kaikille, paikan saat valita itse. Tilaa riittää myös matkailuautoille ja -vaunuille. Huomioithan, että emme pysty takaamaan sähkön saatavuutta!

Mukaan tarvitset omat lakanat (patjat, peitot ja tyynyt valmiina mökeissä). Lämpimissä mökeissä ei ole juoksevaa vettä tai jääkaappeja. Huomaathan, että leirillä ei ole yleisessä käytössä olevia kylmäsäilytystiloja, mutta kylmäkalleja voi jäädyttää keittiötilan pakastimessa.

Päärakennuksessa sijaitsevat yleiset wc-tilat. Rannalla sijaitsee noin 10 hengen sauna, josta löytyvät suihku- ja pukutilat. Lemmikkieläinten tuominen leirialueelle on kielletty.

Mökkimajoitus

6–8 hengen mökeissä on kolme makuualkovia, joissa kussakin on kerrossänky. Kuvassa näkyy myös vuodesohva. Mökeissä on reilusti vaatesäilytystilaa. Myös lattialle mahtuu yöpymään, mutta se edellyttää omaa patjaa ja petivaatteita. Lisäksi mökeistä löytyy ruokapöytä ja tuolit neljälle.

6 hengen mökeissä on kolme kerrossänkyä, ruokapöytä neljälle sekä säilytystilaa.