Tervetuloa Salon Sateenkaarikahvilaan! Kaikenikäiset ja -taustaiset ovat tervetulleita pelaamaan lautapelejä, syömään pientä naposteltavaa, viettämään aikaa uusien ja vanhojen ystävien kanssa tai jutustelemaan muiden sateenkaarevien ihmisten kanssa. Kävijöiden toiveita myös kuunnellaan ohjelman suunnittelussa! Tule rohkeasti yksin tai kaverin kanssa käymään, vaikka vain kertomassa kuulumiset. Kahvilan ohjaajina toimivat Mia, Kaiku, Lotta, Suvi M. ja Suvi S.

Salon avoin Sateenkaarikahvila pidetään keskiviikkoisin klo 18–20 Nuorten keskus Steissin Terraario-tilassa. Kerran kuussa kahvila on suunnattu nuorille, muuten ei ikärajaa.

Ryhmään voit osallistua etänä osoitteessa https://tuseta.whereby.com/salon-sateenkaarikahvila Chattihuoneeseen pääsee odotushuoneen kautta, ryhmänohjaajat hyväksyvät sisään vain kameran päällä pitävät henkilöt. Sisään pääsee ensimmäisen 20 minuutin sisällä, jonka jälkeen pääsääntöisesti ei hyväksytä sisään tulijoita.

Syksyllä 2020 kahvila on auki kaikille 9.9., 16.9., 23.9., 30.9., 14.10., 21.10., 28.10., 11.11., 18.11., 25.11., 2.12. ja 9.12. Salon Nuorten Sateenkaarikahvilan sivuilta löydät nuorten kevään aikataulun.

Tiedotamme ohjelmasta ja peruuntuneista kerroista sekä jaamme TuSetan Salon toiminnan kuulumisia facebookissa ja instagramissa @salonsateenkaari.

Täällä voit antaa palautetta ryhmästä.

Onko sinulla toiveita sateenkaarikahvilan ohjelmaksi tai teemaksi? Kerro niistä tämän lomakkeen kautta!

Nuorten keskus Steissi sijaitsee osoitteessa Mariankatu 12. Terraarioon on oma sisäänkäynti Mariankadun puolella, Steissin ovien vasemmalla puolella. Tilat ovat esteettömät.