Salon Nuorten Sateenkaarikahvila on auki kerran kuussa! 

Kaikki 13–20-vuotiaat nuoret ovat tervetulleita kahvilaan syömään herkkuja, pelaamaan lautapelejä ja viettämään aikaa uusien ja vanhojen ystävien kanssa. Nuorten kahvilassa saa osallistua peleihin ja keskusteluihin, jos siltä tuntuu, mutta myös itsekseen saa olla niin halutessaan. Myös nuorten toiveita kuunnellaan kahvilan ohjelman suunnittelussa! Tule rohkeasti yksin tai kaverin kanssa käymään, vaikka vain kertomassa kuulumiset. Ohjaajina toimivat Lotta, Suvi M. ja Suvi S.

Salon Nuorten Sateenkaarikahvila on avoinna kerran kuussa keskiviikkona klo 18–20 Nuorten keskus Steissin Terraario-tilassa.  Syksyn 2020 päivämäärät ovat 2.9., 7.10., 4.11. ja  2.12. Nuorten kahvilan rinnalla Steissillä pidetään ikärajatonta Salon sateenkaarikahvilaa, minne myös nuoret ovat erittäin tervetulleita!

Ryhmään voit osallistua etänä osoitteessa https://tuseta.whereby.com/salon-sateenkaarikahvila Chattihuoneeseen pääsee odotushuoneen kautta, ryhmänohjaajat hyväksyvät sisään vain kameran päällä pitävät henkilöt. Sisään pääsee ensimmäisen 20 minuutin sisällä, jonka jälkeen pääsääntöisesti ei hyväksytä sisään tulijoita.

Tiedotamme ohjelmasta ja tapaamisten peruutuksista sekä jaamme TuSetan Salon toiminnan kuulumisia facebookissa ja instagramissa @salonsateenkaari. 

Täällä voit antaa palautetta ryhmästä.

Onko sinulla toiveita kahvilan ohjelmaksi tai teemaksi? Kerro niistä tämän lomakkeen kautta!

Nuorten keskus Steissi sijaitsee osoitteessa Mariankatu 12. Terraarioon on oma sisäänkäynti Mariankadun puolella, Steissin ovien vasemmalla puolella. Tilat ovat esteettömät.