(In English below)

Kaikki TuSetan olohuoneen tasaiset pinnat peittyvät peleistä joka torstai klo 18–22! Peliryhmässä on pelattu useimmiten lauta- ja seurapelejä ja koottu palapelejä. Mukaan voi hyvin tulla vain hengaamaan tai vaikka uppoutumaan kännykkäpeleihin.
 
Peleihin ovat tervetulleita aivan kaikki: kokeneet pelaajat, aloittelijat ja kaikki siltä väliltä. Pelien säännöt selitetään aina tarvittaessa. Pelit vaihtelevat kevyistä viihdepeleistä monen tunnin strategiamättöihin ja palapelien kokoa rajaavat vain alustan reunat. Omia pelejä voi mielellään tuoda mukanaan.
 

Peliryhmä alkaa kello 18, mutta mukaan saa liittyä mihin aikaan tahansa ennen iltakymmentä. Ryhmässä on nyyttärimeininki: tuo siis mukanasi mitä itse napostelisit, ja nauti pöydän antimista! Peliryhmän vetäjinä toimivat Juha, Lyyra ja Tiia.

Ilmoitamme ryhmien peruutuksista somessa, seuraa siis TuSetan facebookia ja instagramia.

Täällä voit antaa palautetta ryhmästä.

Liity facebook-ryhmään. Täällä ilmoitellaan esimerkiksi satunnaisista, ylimääräisistä peli-illoista.

TuSetan tilat ovat esteettömät. Lisätietoja saat Yhteystiedot-sivulta.

***

TuSeta’s popular Game Group gathers every Thursday from 18.00 to 22.00 in TuSeta’s living room. We have shelves and drawers full of board games, puzzles etc., but feel free to bring your own. New players are always welcome, no experience or skills required. And you can simply come hang out and cheer others on! If you feel like having snacks while playing, please bring some for all to share. 

Welcome!

We post about cancellation on TuSeta’s facebook and instagram, so make sure to follow us.

Please let us know what you think about the group through the feedback form.

Join our facebook group (operates mostly in Finnish).

Accessibility: TuSeta’s living room is accessible by wheelchair. Please contact us for more information.