Hei, sinä 20–29-vuotias nuori!

Tule keskustelemaan sateenkaarevista aiheista muiden nuorten aikuisten kanssa, tutustumaan uusiin ihmisiin tai vain hengailemaan ja juomaan kupin kahvia.

Tapaamisissa keskustelemme joko erikseen valituista teemoista tai aiheista, jotka kiinnostavat kävijöitä juuri sillä hetkellä. Aiheina voivat olla esimerkiksi seksuaalisuus, arki, mielenterveys, ihmissuhteet, aikuistuminen, opiskelut tai työt. Halutessasi voit tulla paikalle vain kuuntelemaan ja osallistua rönsyilevään rupatteluun mikäli siltä tuntuu. Joskus sovimme keskustelun lomaan jotakin pientä toimintaa kuten askartelua tai leipomista. Sisällöt tulevat täysin kävijöiden toiveista. Tapaamiset ovat luottamuksellisia ja avoimia uusille ihmisille! Iltojen ohjaajana toimii Tuomas.

Kokoonnumme TuSetan olohuoneella joka toinen maanantai-ilta. Syksyn 2020 tapaamispäivät ovat 14.9., 28.9., 12.10., 26.10., 9.11., 23.11. ja 7.12. Kellonaika on yleensä 18–20, mutta se saattaa vaihdella – aika kannattaa tarkistaa somesta tai kalenterista.

Ryhmään voit osallistua etänä osoitteessa tuseta.whereby.com/ryhmät. Chattihuoneeseen pääsee odotushuoneen kautta, ryhmänohjaajat hyväksyvät sisään vain kameran päällä pitävät henkilöt. Sisään pääsee ensimmäisen 20 minuutin sisällä, jonka jälkeen pääsääntöisesti ei hyväksytä sisään tulijoita.

TuSetan nuorten uutisia ja meininkejä päivitetään instaan ja facebookiin @tusetanuoret. Myös tapaamisten peruutuksista ilmoitetaan somessa. Seuraa myös koko TuSetan facebookia ja instagramia!

Täällä voit antaa palautetta ryhmästä.

TuSetan tilat ovat esteettömät. Lisätietoja saat Yhteystiedot-sivulta.