Turku Pride 2017: Seksi ja trans – infoa ja keskustelua!


Turku Pride 2017: Seksi ja trans – infoa ja keskustelua!

21.8. 17.30 – 19.00
Turun seudun Seta - Eerikinkatu 22b B 20

Turku Pride ja Aurinkoiseksi-seksuaalineuvonta järjestävät yhdessä infopläjäyksen Seksi ja Trans! Tilaisuudessa auktorisoitu seksuaalineuvoja Outi Santavuori (Aurinkoiseksi) on paikalla vastaamassa kysymyksiin ja Seksi ja trans -oppaan toinen kirjoittaja, Trasek ry:n puheenjohtaja ja Turku Pride koordinaattori Panda Eriksson "luennoi" oppaasta ja vastaa myös transnäkökulmasta. Paikan päällä jaetaan Seksi ja trans -oppaita sekä turvaseksivälineitä. Esillä on myös joitain seksileluja, jotka voivat sopia erityisen hyvin transihmiselle. 

Tila on jaettu niin, että yksityisille kysymyksillekin voi löytää tilaa toimiston puolella. Molemmilla järjestäjällä on vaitiolovelvollisuus.

Tilaisuus on K-16 materiaalin takia ja järjestäjät pidättävät oikeuden poistaa tilaisuudesta kävijöitä käyttäytymisen tai nuoren iän perusteella. Tilaisuus on ilmainen ja tapahtuu TuSetan toimistolla.

Esteettömyydestä: TuSetan toimisto ei valitettavasti ole järin esteetön, sillä kadulta ovelle sekä ovelta hissille on pari porrasaskelta. Yksi sukupuolittamaton WC, joka ei ole kynnysten takia esteetön pyörätuolilla liikkuvalle. Vältäthän hajusteiden käyttöä!

Tagit: